Multiscan Belevingsbeeldmerk IMG

Dedicated to Life

Baby-Scan heeft ’s werelds eerste draadloze 2D/3D echo scanner voor thuisgebruik ontwikkeld. Een gadget waarmee aanstaande ouders de ontwikkeling van hun baby kunnen volgen. Met als doelstelling om de ouders hun zwangerschap plezierig en intens te laten ervaren. Het bedrijf is wereldwijd actief en wil doormiddel van gepositioneerde franchise de wereld veroveren.

Bent u een gedreven ondernemer? Ben je toe aan een nieuwe en interessante uitdaging? Heb je de ambitie om als zelfstandige te ondernemen maar wel met de voordelen en de uitstraling van een sterk bestaand merk? Dan is dit de kans om Baby-Scan franchisenemer te worden.

Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken in de consumenten elektronica branche met als specialisatie babyproducten. Die baby-scan lokalen willen opzetten zodat zwangere vrouwen voor een vast bedrag kunnen scannen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze markten

Baby

De Baby-Scan is dé tool om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van jouw kleintje. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en geniet live van 2D/3D echo’s.

Producten

BabyScan Logo

Multi Scan (Baby)

De Multi-Scan (Baby) is dé zakelijke tool met 25 inbegrepen licenties. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en geniet live van 2D/3D echo’s.

Producten

BabyScan Logo

Pet

De Pet-Scan is dé tool om inzichten te krijgen in point of care situaties voor dieren. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en bekijk live 2D/3D echo’s.

Producten

PetScan Logo

Sport

Met de Sport-Scan kan bepaald worden wat de precieze schade/aandoening is van spieren, pezen, gewrichten, banden, slijmbeurzen, zenuwen etc. Ideaal voor point of care situaties.

Producten

Top Kwaliteit

Topkwaliteit

Onze scanners zijn ontwikkeld volgens de strengste internationale richtlijnen en bestaan uit kwalitatieve materialen en innovatieve technologieën.

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Omdat wij rechtstreeks inkopen van onze fabrikant en zelf onze distributiecentrum beheren is wachten op producten verleden tijd. Wij hanteren uiterst snelle levertijden.

Toegewijde service

Toegewijde service

Na uw aankoop kunt u vertrouwen op onze service experts. Onze toegewijde service afdeling staat garant voor snelle probleemoplossingen.

Contact gegevens

Multiscan International B.V.

Heiberg 4
5504 PB Veldhoven

T +31 (0) 40 304 62 53
E info@multiscan-international.com
W www.multiscan-international.com

KvK 74904779