Multiscan Belevingsbeeldmerk IMG

Dedicated to Life

Wij houden van het leven en zijn toegewijd om via onze producten en diensten een toegevoegde waarde te hebben in uw leven. Met onze revolutionaire wireless ultrasound producten kunt u de zorg richting uw clienten optimaliseren en point of care oplossingen bieden.

Als een inspirerende partner delen we graag onze ambities, expertise en ideeën met u. Waarbij we investeren in nieuwe en innovatieve vormen van samenwerking. Van de technologische partnerships van vandaag tot de strategische partnerships van morgen, waarin we samen uw clienten de best mogelijke zorgoplossingen geven.

Onze markten

Baby

De Baby-Scan is dé tool om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van jouw kleintje. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en geniet live van 2D/3D echo’s.

Producten

BabyScan Logo

Multi Scan (Baby)

De Multi-Scan (Baby) is dé zakelijke tool met 25 inbegrepen licenties. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en geniet live van 2D/3D echo’s.

Producten

BabyScan Logo

Pet

De Pet-Scan is dé tool om inzichten te krijgen in point of care situaties voor dieren. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en bekijk live 2D/3D echo’s.

Producten

PetScan Logo

Sport

Met de Sport-Scan kan bepaald worden wat de precieze schade/aandoening is van spieren, pezen, gewrichten, banden, slijmbeurzen, zenuwen etc. Ideaal voor point of care situaties.

Producten

Top Kwaliteit

Topkwaliteit

Onze scanners zijn ontwikkeld volgens de strengste internationale richtlijnen en bestaan uit kwalitatieve materialen en innovatieve technologieën.

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Omdat wij rechtstreeks inkopen van onze fabrikant en zelf onze distributiecentrum beheren is wachten op producten verleden tijd. Wij hanteren uiterst snelle levertijden.

Toegewijde service

Toegewijde service

Na uw aankoop kunt u vertrouwen op onze service experts. Onze toegewijde service afdeling staat garant voor snelle probleemoplossingen.

Contact gegevens

Multiscan International B.V.

Heiberg 4
5504 PB Veldhoven

T +31 (0) 40 304 62 53
E info@multiscan-international.com
W www.multiscan-international.com

KvK 74904779