Baby-Scan

De Baby-Scan is dé tool om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van jouw kleintje. Koppel de toegewijde app door middel van Wi-Fi aan de scanner en geniet live van 2D/3D echo’s. De gemaakte echo’s kunnen direct worden opgeslagen als foto of video. De beelden worden geplaatst in een tijdlijn zodat de ontwikkelingen overzichtelijk terug te vinden zijn. De data die in de app is opgeslagen wordt in een veilige omgeving bewaard. Hiermee blijft de privacy van de gebruiker gewaarborgd.

Wij willen je een unieke ervaring geven door één van de mooiste momenten van je leven in beeld te brengen. Wij adviseren Baby-Scan te gebruiken tussen 12 en 34 weken van de zwangerschap. Ervaring leert dat in deze periode de mooiste foto’s en video’s worden gemaakt.

Ultrasound is een geluidsgolf, deze geluidsgolven zijn voor mensen niet hoorbaar. Ultrageluid wordt gebruikt voor het maken van een echografie van het menselijk lichaam. Met ultrageluid, dat doordringt in zachtere weefsels en weerkaatst wordt door harde weefsels, zoals botweefsel, kunnen namelijk de zachte delen binnen het lichaam zichtbaar gemaakt worden, waardoor dit een aanvulling vormt op de mogelijkheden van een röntgenfoto zonder stralingsbelasting.

Straling is het uitzenden van energie als golven in de vorm van elektromagnetische straling of als deeltjes in de vorm van deeltjesstraling. Bij de laatste gaat het om deeltjes met een hoge snelheid die hoogstens de grootte van een atoomkern hebben. Elektromagnetische straling wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een röntgenfoto.

De Baby-Scan maakt gebruik van ultrasound en zendt daardoor geen straling uit.

Uit wetenschappelijke studies en onderzoek blijkt, dat het maken van een 2D-echo onschadelijk is (bronnen: WHO en FDA). Hierbij geldt een norm van 60 onafgebroken minuten per echo en een intensiteit van 94 mW/cm2. Baby-Scan gebruikt maximaal 10  minuten per echo en een intensiteit van 57 mW/cm2. Daarnaast kun je dagelijks maximaal 3 echo’s van 10 minuten per echo maken.

Met de Baby-Scan maak je mooie echo’s van het hoofdje, rugje, vingers, voetjes, beentjes en met een goede positie van de scan-kop ook het hartje. Ook het ruggegraatje kun je zien, soms het neusje en als je kleintje al wakker is ook zijn of haar bewegingen. Het geslacht kun je niet zien.

Pet-Scan

De Pet-Scan is dé tool om inzichten te krijgen in point of care situaties voor dieren. Koppel de app door middel van Wi-Fi aan de scanner en bekijk live 2D/3D echo’s.

Voor elke situatie waarin een ultrasound een toegevoegde waarde kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Dierenwinkels
 • Veehouderijen
 • Dierenklinieken

Met onze Pet-Scan creëert u een point of care oplossingen voor dieren.

Uit wetenschappelijke studies en onderzoek blijkt, dat het maken van een 2D-echo onschadelijk is (bronnen: WHO en FDA). Hierbij geldt een norm van 60 onafgebroken minuten per echo en een intensiteit van 94 mW/cm2. Babywatcher gebruikt maximaal 10  minuten per echo en een intensiteit van 57 mW/cm2. Daarnaast kun je dagelijks maximaal 3 echo’s van 10 minuten per echo maken.

Sport-Scan

De Sport-Scan is een toegewijde en geoptimaliseerde scanner voor o.a.:

 • Thuisgebruik
 • Fysiotherapeuten
 • Sportscholen

Onze Sport-Scan scanner is ideaal om als point of care oplossing te gebruiken. De gebruikssituaties zijn onbeperkt. De volgende markten hebben er voordelen bij:

 • Sportscholen
 • Massagesalons
 • Fysiotherapeuten
 • Chiropractors
 • Orthopeden
 • Manuele therapeuten
 • Podo-orthesiologie

Top Kwaliteit

Topkwaliteit

Onze scanners zijn ontwikkeld volgens de strengste internationale richtlijnen en bestaan uit kwalitatieve materialen en innovatieve technologieën.

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Omdat wij rechtstreeks inkopen van onze fabrikant en zelf onze distributiecentrum beheren is wachten op producten verleden tijd. Wij hanteren uiterst snelle levertijden.

Toegewijde service

Toegewijde service

Na uw aankoop kunt u vertrouwen op onze service experts. Onze toegewijde service afdeling staat garant voor snelle probleemoplossingen.

Contact gegevens

Multiscan International B.V.

Heiberg 4
5504 PB Veldhoven

T +31 (0) 40 304 62 53
E info@multiscan-international.com
W www.multiscan-international.com

KvK 74904779